Plan je bezoek

Openingstijden & prijzen

Openingstijden

29 september 2022

30 september 2022

 

1 oktober 2022

2 oktober 2022

20:00 – 23:00 uur

11:00 – 16:00 uur (besloten)

16:00 – 22:00 uur

 

11:00 – 22:00 uur

11:00 – 20:00 uur

We verwachten dat je je ongeveer 2 uur kan vermaken met het programma.

Prijzen

Tickets voor THE HERO IN YOU zijn GRATIS en hier online te bestellen, maar ook vanaf 9 september  te vinden in jouw wijk! Pluk je ticket van de boom en meld je vanaf 10 september met je QR code aan.

Je hebt dus wel een ticket nodig hebt voor het festival, maar he hoeft er dus niet voor te betalen. Mocht je toch graag een bijdrage willen leveren dan kan dit door tijd of geld te doneren. Meld je aan als vrijwilliger via deze website of stuur een mail naar: vrijwilliger@theheroinyou.nl

Adres, route en parkeren

De kunstmanifestatie THE HERO IN YOU wordt gehouden bij Bruijs Jachtbouw en Fort Waterschans in Bergen op Zoom. Deze lokatie is makkelijk te bereiken te voet, met de fiets of de auto. Wij adviseren met de fiets te komen.

Toegangelijkheid

De tentoonstellingsruimte is  rolstoel toegankelijk. Fort Waterschans is buiten, het pad is bestraat met klinkers en daarmee minder toegankelijk voor een rolstoel.

THE HERO IN YOU is toegankelijk met een hulphond die als zodanig herkenbaar is.

CASHLESS

Let op! Je kunt bij THE HERO IN YOU niet contant betalen. Wij kiezen voor cashless betalingsmethoden met het oog op duurzaamheid en veiligheid.

Groepen

Als je van plan bent THE HERO IN YOU te bezoeken met meer dan 12 mensen, neem dan van te voren contact met ons op, zodat we het bezoek goed kunnen plannen en een rondleiding kunnen verzorgen door een van de kunstenaars.

Eten & Drinken

Het is niet toegestaan zelf meegnomen eten en drinken te nuttigen op de lokatie van THE HERO IN YOU . Aan de bar van het Heldencafe kun je een hapje & drankje bestellen (cashless).